Ajánlatkérés egyszerűen

 

 

""
1
Névyour full name
Telefonszámyour full name
Üzenetmore details
0 /
Previous
Next

A beérkezett levelekre 24 órán belül válaszolunk!

Rólunk

Szállást keres Szarvason, netán Sörfőzde látogatást terveznek, ahol megízlelhetik a 16 fajta Szarvasi Kézműves Sörünket, esetleg konferenciát terveznek a városban? - Akkor Ön a legjobb helyen jár!

Ismerje meg az új Hotel Sörmestert

A Hotel Sörmester szeretettel várja vendégeit az év minden napján a Dél-Alföldön a Körösök szívében található Szarvas városában.

A Hotel, a belvárosban található, a 44-es főút mentén, a Szent Klára Gyógyfürdőtől mindössze 300 méterre. A hotel 12 szobával rendelkezik, amelyből 10 szoba 2 személyes franciaágyas, 1 szoba 2 külön ággyal, illetve 1 szoba, amely egy 2 személyes franciaággyal és egy 1 személyes ággyal felszerelt. Mindazonáltal valamennyi szoba pótágyazható, a vendégek igényei alapján. Minden egyes szobához tartozik külön fürdőszoba WC-vel, hűtőszekrény, valamint ingyenes WIFI és televízió használat. A Hotel udvarán zárt parkolóhasználat biztosított a vendégeink számára. Egy 162 négyzetméteres konferenciateremmel is rendelkezünk, amelyet előzetes árajánlatkérés után a vendégeink részére biztosítunk.

A Hotel mellett közvetlen található a Szarvasi Kézműves Söröző, ahol a Szarvasi Sörfőzde frissen csapolt söreivel még élvezetesebbé tehetik az itt tartózkodásukat. Előzetes egyeztetés alapján Sörfőzde látogatást is biztosítunk temékkostlással egybekötve a vendégeink részére.


+36 70 514 6343